Vacature: Service engineer Safety & Security

Ben jij een ervaren beveiligingsspecialist met kennis van IP en wil jij werken voor één van de meest innoverende bedrijven op het gebied van Security binnen Smart-buildings. Houd je van technische uitdagingen, nieuwe technieken en veel afwisseling? Kom dan bij ons werken!

Jouw rol als Service engineer Safety & Security

In de rol van Safety en Security specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van state-of-the-art security oplossingen. Op basis van projecten kom je steeds weer in aanraking met de nieuwste technieken en systemen. Samen met je directe collega’s en een team van engineers ontwerp, implementeer en onderhoud je innovatieve beveiligingsoplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste producten en technieken, een creatieve geest en oplossing gerichtheid zorg je ervoor dat ieder project weer tot een succes wordt gemaakt.

We zoeken een sterke teamspeler die gemakkelijk contact maakt, die ondernemend, pro-actief, leergierig en creatief is met een ‘can do’ mentaliteit en die aansluit bij het team.

A² Networks

A² Networks levert al ruim 25 Jaar complete netwerk oplossingen. We maken slimme combinaties tussen verschillende netwerk (IP) componenten. Daardoor verlopen de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers beter en kunnen we enorme kostenbesparingen realiseren.

A² Networks Safety & Security levert geavanceerde maatwerk physical security oplossingen op gebied van geïntegreerde beveiliging vraagstukken. Hierbij ligt de focus op open, integreerbare op IP-gebaseerde oplossingen .

Vereisten:

  • Vriendelijk & klantgericht
  • Oplossing gericht
  • Kennis en ervaring in Video Surveillance Systemen
  • Kennis en ervaring in Beveiligingscamera’s
  • Kennis en ervaring Toegangscontrole
  • Kennis van IP, Servers en Opslag.
  • Goed in de Nederlandse taal en geschrift.
  • Afgeronde MBO/HBO opleiding
  • Een pre is wanneer je in het bezit bent van CCNA (Cisco Certified Network Associate)

Takenpakket:

Security projecten van A tot Z implementeren en onderhouden.
Assisteren van de engineerafdeling bij het bedenken van geïntegreerde oplossingen.
Bijhouden van kennis op het gebied van innovatie, integratie en security

Krijg jij energie van deze omschrijving en zie je jezelf passen op deze functie?
Neem dan contact op met Dennis Münchgesang (d.munchgesang@a2-networks.com) 0499 33 6565