Netwerk apparatuur

Kies voor een netwerk dat écht werkt!

Communicatie vormt de ruggengraat van elke organisatie. Maar hoe kunt u alle informatiestromen veilig, snel, betrouwbaar én beheersbaar laten verlopen? Door te kiezen voor de op maat gemaakte netwerkinfrastructuur en -apparatuur van A² Networks!

Ruggengraat

Ict-netwerken zijn onmisbaar voor elke organisatie. Ze zijn het fundament van uw primaire en secundaire proces. Daarom wilt u het afbreukrisico en communicatieproblemen tot een minimum beperken. Sterker nog: u wilt betrouwbaar, sneller, beter en goedkoper communiceren. Dat kan door alle verschillende ict-systemen onder te brengen in één netwerkinfrastructuur. Daarmee kiest u voor een:

all in one oplossing voor beveiliging, stroomvoorziening, facilitair management, datacommunicatie en het primaire organisatieproces eenvoudig beheersbaar en duurzaam netwerk inzichtelijke en kostenbesparende netwerkinfrastructuur schaalbaar en toekomstbestendig netwerksysteem

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in turn key netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z. Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar minstens zo belangrijk is we alleen A-merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot de core business.

100% beheersbaar

U bent en blijft de baas over uw ict-netwerk: dat is het uitgangspunt van A² Networks. Daarom gaan we altijd uit van uw specifieke eisen en functionaliteiten voor de netwerkinfrastructuur. Uw wensen en budget zijn leidend in ons ontwerp en engineering. Door alle informatiestromen te bundelen in één netwerksysteem krijgt u overzicht en inzicht in alle communicatiesystemen van uw organisatie. Met de gebruiksvriendelijke netwerkapparatuur van A² Networks kun u al deze systemen beter op elkaar afstemmen, controleren en bijsturen. Zo zorgt u voor een soepeler verlopend organisatieproces.

cisco_nexus_9300_and_9500_image

Veilig en betrouwbaar

Met één kabel opent A² Networks een wereld aan ict-toepassingen. Daardoor verbetert u de onderlinge samenhang tussen uw communicatie- en informatiesystemen. Dat voorkomt ruis en maakt uw netwerkinfrastructuur technisch betrouwbaarder. Uiteraard zorgen we voor een uitstekend beveiligde netwerksysteem. Met onze betrouwbare autorisaties is informatie alleen toegankelijk voor daarvoor bevoegde medewerkers. En dankzij ons redundante systeem weet u zeker dat uw netwerk altijd en overal goed blijft functioneren.

Kostenbesparend

Investeren in één goede netwerkinfrastructuur loont! U werkt duurzamer en kunt daarnaast interessante kostenbesparingen realiseren. Allereerst omdat u met één in plaats van meerdere netwerksystemen werkt. Dat bespaart tijd en geld. Bovendien krijgt u op elk niveau meer inzicht in uw primaire en secundaire organisatieprocessen. Daarmee krijgt u ook informatie in handen om verdere kostenbesparingen te realiseren. A² Networks maakt graag in een persoonlijk advies inzichtelijk welke besparingen u kunt realiseren.

cisconexus

Toekomstbestendig

Nu al klaar zijn voor de toekomst… Dat kan met de flexibele en schaalbare netwerkoplossingen van A² Networks. Onze netwerkinfrastructuur groeit (of krimpt) met uw organisatie mee. Er zijn ook andere opties om uw ict-netwerk toekomstbestendig te maken. Bijvoorbeeld door uw industriële ict-netwerk te koppelen aan uw ondersteunende ict- netwerk. Ook kunt u in onze netwerkinfrastructuur veilig diensten delen. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen.

Meer weten?

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!