Video surveillance

Altijd zeker van uw zaak

Veiligheid is een groot goed. Voor uw organisatie, maar vooral ook voor alle mensen die bij uw organisatie of evenementen betrokken zijn. Camerabeveiliging geeft letterlijk een duidelijk beeld van de veiligheid op, om en in gebouwen en terreinen. De intelligente, high definition camera’s van A² Networks zijn altijd en overal uw waakzame oog. Hun aandacht verslapt geen moment en ze maken haarscherpe beelden in de moeilijkste omstandigheden. Bij verdachte omstandigheden kunnen ze automatisch inzoomen om zo helder te krijgen wat er aan de hand is. Uiteraard is dit gekoppeld aan een digitaal alarmeringssysteem, zodat u preventief kunt ingrijpen en calamiteiten of ongewenste situaties voorkomt. Dankzij de intelligente toepassingen, zoals virtual fence, hittedetectie, crowd counting of object-analyse, kunt u risico’s snel herkennen en snel reageren. Met onze betrouwbare intelligente camerasurveillance bent en blijft u dus altijd zeker van uw zaak!

Andere kijk op veiligheid

Voorkomen is altijd beter… Dat geldt zeker ook in security. Het voorkomen van vervelende situaties is voor elke organisatie belangrijk. Met de intelligente camerasurveillance van A² Networks kunt u proactief uw veiligheid sturen. De slimme toepassingen in de camera helpen om snel en effectief uw omgeving optimaal te beveiligen. U kunt bijvoorbeeld met virtuale fence een virtuele lijn trekken die onbevoegden niet mogen passeren. Een camera met objectanalyse signaleert en analyseert verdachte veranderingen in en rondom een object. U wordt bijvoorbeeld bij ongewenste verplaatsingen of diefstal in een magazijn meteen gealarmeerd. En met crowd counting zijn de risico’s bij grote bijeenkomsten, zoals evenementen of sportwedstrijden, beter beheersbaar. De intelligente camera telt het aantal mensen op een oppervlak en zet automatisch vooraf gedefinieerde preventiemaatregelen in werking. Denk bijvoorbeeld aan extra licht als een mensenmassa een pand verlaat. Daarmee vergroot uw daadwerkelijk de veiligheid en voorkomt u incidenten. Dit typeert de aanpak van A² Networks. We kijken naar het totaalplaatje en kiezen voor een geïntegreerde oplossing. Daardoor staat niet de beveiligingsmaatregelen maar juist de veiligheid in uw organisatie centraal.

physec

Altijd alles onder controle

Als organisatie wilt u de veiligheid altijd en overal waarborgen. Dat kan met de intelligente camerasurveillance van A² Networks. Onze slimme camera’s maken continu haarscherpe beelden en kunnen desgewenst inzoomen bij verdachte omstandigheden. Uiteraard krijgt u van het systeem automatisch een melding als een bepaalde situatie om meer aandacht of om actie vraagt. Dankzij de beveiligde verbinding kunnen geautoriseerde medewerkers altijd en overal direct beschikken over haarscherpe beelden. Duidelijke beelden zijn uiteraard belangrijk in camerabeveiliging. Maar minstens zo belangrijk is de snelheid en actualiteit van de beelden. Dankzij onze efficiënte compressiemethode vinden de high definition beelden razendsnel hun digitale weg naar uw security medewerkers.

Niets zo veranderlijk als de mens

Mensen laten zich niet zo gemakkelijk sturen als u denkt. Niets is zo veranderlijk als de mens. De intelligente camerasurveillance van A² Networks kan die veranderingen signaleren, monitoren en er automatisch op reageren. Daarmee maakt u situaties daadwerkelijker veiliger voor iedereen. Met speciale toepassingen verhoogt u de veiligheid enorm. Zo signaleert het speciale hittedetectiesysteem veranderingen in temperatuur. Dit kan bij bepaalde productieprocessen belangrijk zijn, maar ook in de natuur. Een brand grijpt vaak in een mum van tijd om zich heen en brengt goederen en mensen flinke schade toe. Op plekken waar veel mensen zich verplaatsen is crowd counting een innovatieve oplossing. De intelligente camerasurveillance telt het aantal mensen en start bij bepaalde massa’s logische veiligheidverhogende maatregelen op . Denk aan meer verlichting of het automatisch openen van extra deuren. Op plaatsen waar extra veiligheidsmaatregelen gelden, zoals vliegvelden en stations, heeft objectanalyse toegevoegde waarde. Wijzigingen op of bij het object worden geregistreerd en opgeslagen. Zo kan bijvoorbeeld een onbeheerde koffer snel gesignaleerd en getraceerd worden en kunnen passende maatregelen snel genomen worden.

Recht van spreken

Camerabeveiliging is aan strenge wettelijke regels gebonden. A² Networks heeft verstand van techniek én van de praktische implementatie van de intelligente camerasurveillance. Onze medewerkers kennen de geldende wet- en regelgeving en baseren daarop de inrichting van uw veiligheidssysteem. Uiteraard zorgen we dat u nooit met lege handen komt te staan. We zorgen dus voor professionele opslag van de haarscherpe beelden, die als bewijsmateriaal kunnen dienen. We adviseren ook over het databeheer en het archiveren van beelden. Daarbij luisteren we vooral naar u. Want u weet immers het beste welke veiligheidsrisico’s er zijn. We zetten graag onze expertise in om voor u de veiligste oplossing te bedenken en implementeren. Daarbij hebben we wel enig recht van spreken. Want A² Networks is al jaren een betrouwbare, ervaren en innovatieve partner in security.

De kracht van combineren

Veiligheid heeft vele facetten. Het signaleren van criminaliteit en calamiteiten is er een van. Nog verstandiger is het om dergelijke situaties te voorkomen en waar nodig preventief in te grijpen. Onze intelligente camerasurveillance speelt daarin een wezenlijke rol. Maar het is nog krachtiger om dit systeem te combineren met toegangs- en tijdsregistratie, alarmsystemen en andere physical assets. Juist die combinatie is de specialiteit van A² Networks. We zorgen ervoor dat alle systemen naadloos samenwerken om uw veiligheid te garanderen.

Meer weten?

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!