Physical Security

Weten wie waar is

Elke organisatie is verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Alleen al daarom is het belangrijk om te weten wie waar is. U wilt immers bij calamiteiten exact weten wie zich allemaal op uw terrein bevindt. Met de camerabeveiliging en toegangs-en tijdsregistratie van A² Networks heeft u altijd en overal zicht op de mensen die zich op uw terrein bevinden. Dat kan gewenst maar ook ongewenst zijn. Juist ongewenste bezoekers wilt u weren. Zoals u ook wilt voorkomen dat medewerkers of bezoekers op plekken komen waar zij niets te zoeken hebben. Dat kan voor hun eigen veiligheid of voor uw bedrijfsveiligheid nodig zijn. De slimme toegangs- en tijdsregistratie van A² Networks zorgt ervoor dat u binnen uw terrein verschillende gebieden kunt definiëren. U kunt medewerkers al dan niet autoriseren om dit gebied te betreden. En met onze camerabeveiliging ziet u ook of deze autorisaties opgevolgd worden.

Waakzaam oog of vingerafdrukken

De camerabeveiliging van A² Networks is een waakzaam oog dat nooit verslapt. 24/7 zijn onze camera’s alert. Zij registreren emotieloos alles wat zich voltrekt en bewaren deze beelden volgens de wettelijke regels als bewijs. De camera’s zijn via een IP-verbinding verbonden met uw netwerk. Daardoor kunt u de beveiligde beelden altijd en overal bekijken en opvragen. Maar nog belangrijker is dat ons camerabeveiligingssysteem automatisch alarm slaat bij calamiteiten of criminaliteit. Dat geeft u de kans om snel passende maatregelen te treffen. Maar gevaar komt niet alleen van buiten! Het is ook zaak intern uw organisatie goed te beveiligingen. Een goed toegangs- en tijdregistratiesysteem helpt u daarbij. U kunt medewerkers gericht toegang geven tot uw terrein: op bepaalde tijden en in bepaalde delen. Hoe u dat doet hangt af van de veiligheidseisen die u stelt. Daarom levert A² Networks altijd maatwerk in deze systemen: van een ‘eenvoudige’ toegangspas tot biometrische kenmerken, zoals het herkennen van de iris of vingerafdruk.

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in complete netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z.

Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar minstens zo belangrijk is dat we alleen gerenommeerde merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot onze core business.

Zeker van uw zaak

Veiligheid laat u niet zomaar aan iedereen over. Daarvoor is het simpelweg te belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat A² Networks een 100% betrouwbare partner is in het ontwerpen, leveren en implementeren van ict-veiligheidssystemen. We begrijpen dat veiligheid voor elke organisatie anders is. En dus leveren we alleen maar maatwerk. We adviseren u eerlijk en oprecht over de beste , geïntegreerde oplossing. We nemen daarbij zorgen uit uw handen door het complete traject – van advies tot oplevering – van u over te nemen. We hebben grondige kennis van de geldende voorschriften en richtlijnen voor het ontwerpen en aanleggen van camerabeveiligings-, toegangs- en tijdsregistratiesystemen. En natuurlijk werken we alleen met degelijke hard- en software. Zo bent u verzekerd van goed functionerend security management.

Kiezen voor kennis

Kiezen voor A² Networks is kiezen voor kennis. We hebben gedegen kennis van IT-systemen die de veiligheid van uw organisatie vergroten. Maar onze toegevoegde waarde zit nadrukkelijk in de integrale toepassing van deze systemen. We zorgen er voor dat de systemen elkaar ‘verstaan’ en goed samenwerken. Juist dat geeft meerwaarde aan uw veiligheidsmanagement. Maar we hebben nog veel meer kennis in huis. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de innovaties in de markt en kunnen u adviseren of en welke meerwaarde die hebben. Uiteraard zijn ze ook helemaal op de hoogte van de geldende (internationale) wet- en regelgeving en integreren ze die in hun advies en ontwerp.

Vals alarm

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord in security management. Dat zetten we bij A² Networks dan ook voorop. We leveren betrouwbare systemen die wezenlijk en continu bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie. Dat betekent ook dat we zorgen voor een backup systeem dat bij onderbrekingen, zoals stroomstoringen, door blijft werken. Maar betrouwbaarheid betekent ook dat we een vals alarm voorkomen. Dat leidt immers tot ergernis en soms zelfs tot paniek. Juist daardoor daalt het vertrouwen in uw veiligheidssysteem. A² Networks verhindert vals alarm met een dubbele detectietechnologie en eventueel een alarmverificatie.

Weten waar u aan toe bent

Met camerabeveiliging en tijds- en toegangsregistratie van A² Networks weet u altijd waar u aan toe bent. Sterker nog: u heeft goed zicht op dat wat er binnen uw organisatie gebeurt. U krijgt haarscherp in beeld wat u wanneer in huis heeft: aan goederen en aan mensen. Met de toegangsregistratie worden bezoekers en medewerkers automatisch geregistreerd. Sterker nog: u bakent zelf de gebieden en tijden af waarop mensen zich op uw terrein mogen bevinden. Belangrijk met het oog op hun eigen veiligheid én die van uw organisatie!

Meer weten?

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!