Glasvezel (Fiber Optics)

Nu al gebruikmaken van de snelweg van de toekomst…

Snel, flexibel, betrouwbaar en geschikt voor veel dataverkeer, zelfs over een grotere afstand … De voordelen van een glasvezelverbinding zijn inmiddels welbekend. Maar om optimaal te kunnen profiteren van deze snelweg van de toekomst moet u er er voor zorgen dat hij nu al goed, veilig en toekomstbestendig wordt aangelegd. A² Networks begon in 1992 als een van de eerste bedrijven met de aanleg van glasvezel. Die voorsprong in fiber optics hebben we in de loop der jaren behouden door proactief in te spelen op trends en wensen in de markt. We hebben alle innovaties in het glasvezelnetwerk, zoals blown fibre, op de voet gevolgd en slim toegepast. Onze gedegen kennis en ruime ervaring zetten we graag in voor onze klanten. U kunt rekenen op een optimale keuzevrijheid en 100% garantie op de continuïteit en betrouwbaarheid van uw glasvezelverbinding.

Zeker van uw zaak

De voordelen van glasvezel zouden glashelder moeten zijn. Maar glasvezel is er in verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Bovendien staat de techniek niet stil. Ook in glasvezel zijn er innovaties waarmee u uw voordeel kunt doen. Maar dan moet eerst glashelder zijn wat u wilt: nu en in de toekomst! Daarom staat uw organisatie centraal in het advies van A² Networks. We hebben de kennis én de ervaring om u gedegen en toekomstbestendig te kunnen adviseren. We leveren nooit een standaard oplossing maar gaan uit van maatwerk. Wat we wél standaard leveren is een hoge kwaliteit. Dankzij ons vakmanschap en onze ervaring kunnen we u een hoogwaardige, efficiënte en kostentechnisch interessante oplossing aanbieden.

fo

Volop keuzevrijheid

Kiest u voor een grote bandbreedte en een lagere snelheid? Of wilt u juist over een langere afstand zonder kwaliteitsverlies snel informatie versturen? Waar u ook voor kiest: met een eigen glasvezelnetwerk bent en blijft u de baas over uw eigen netwerk. U bent nooit afhankelijk van derden, beschikt over een uitermate betrouwbare verbinding en bepaalt zelf met welke provider u zaken doet. Toch is het slim om één ding goed vast te leggen: uw kabelmanagement. Dat gaat veel verder dan een kabel ‘onder de grond stoppen’. Een goed doordachte aanleg van uw glasvezelnetwerk - in infrastructuur, kwaliteit en soort glasvezel - geeft u nu en in de toekomst de vrijheid om moeiteloos uw glasvezelverbinding op te schalen of uit te breiden. In combinatie met de juiste apparatuur krijgt u de zekerheid van een veilige, stabiele verbinding. A² Networks kijkt altijd verder dan vandaag en morgen. Juist daardoor kunt u rekenen op glasvezelverbinding waarmee u jaren vooruit kunt.

Veiligheid voorop

We vinden het tegenwoordig heel gewoon dat gegevens op elke plaats en elk moment beschikbaar zijn, óók als het om vertrouwelijke gegevens gaat. A² Networks heeft de kennis en kunde om uitstekend beveiligde glasvezelverbindingen aan te leggen. Daarnaast is het een groot voordeel dat glasvezel een stuk minder diefstalgevoelig is dan de traditionele koperverbindingen. Maar het grootste voordeel is dat een gedegen, stabiele en goed beveiligde glasvezelverbinding u alle vrijheid geeft sneller en over langere afstanden te kunnen communiceren.

Glashelder communiceren

Communicatie is pas succesvol als de informatie goed overkomt. A² Networks zorgt er letterlijk voor dat uw communicatie glashelder is. Onze hoogwaardige glasvezeloplossingen voorkomen bijvoorbeeld elektromagnetische interferentie in productiehallen met krachtstroom of cross talk in de buurt van hoogspanningskabels. Dat draagt wezenlijk bij aan de continuïteit van bedrijfsprocessen.

fo

Basis voor de toekomst

De techniek maakt steeds meer mogelijk. Dat zorgt ervoor dat mensen ook meer verwachten. Snel internet, een stabiele verbinding en een optimale bereikbaarheid vinden we inmiddels heel normaal. Dat heeft ook gevolgen voor de manier waarop uw organisatie opereert. Verhogen van de efficiëntie en het verlagen van de foutenmarge staan bij elke organisatie hoog in het vaandel. Een betrouwbare glasvezelverbinding speelt daarin steeds vaker de hoofdrol. Tegelijkertijd worden de mensen steeds veeleisender, wordt de techniek veelzijdiger en worden de toepassingen steeds groter. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes maakt: nu en in de toekomst? Door niet de goedkoopste maar wel de beste en meest toekomstbestendige oplossing te kiezen! Bij A² Networks leggen we u graag uit welke winst u kunt behalen met onze integrale aanpak en ons gecertificeerd glasvezelnetwerk.

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in complete netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z.

Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar minstens zo belangrijk is dat we alleen gerenommeerde merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot onze core business.

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!