Draadloze netwerken

Veilig idee: altijd en overal bereikbaar

Altijd en overal online: we vinden het de normaalste zaak van de wereld. Mensen rekenen erop dat ze altijd en overal probleemloos op al hun apparatenkunnen inloggen en werken. Door te kiezen voor een stabiel, goed ingericht en uitstekend beveiligd draadloos netwerk voorkomt u veel problemen. Sterker nog: u opent een wereld aan extra mogelijkheden om uw ict-systemen overal en altijd veilig toegankelijk te maken. Bovendien kunt u met draadloze netwerken nauwkeurig en accuraat de positie van uw mensen en middelen bepalen. In beide gevallen is goede beveiliging en bandbreedte van uw draadloze netwerken enorm belangrijk!

Vanuit de basis verder bouwen

Een draadloos netwerk biedt de vrijheid om ict te gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Maar dat is alleen succesvol als het netwerk doordacht is aangelegd en ingericht. Daarom begint A² Networks altijd bij de basis: het inventariseren van uw wensen en behoeften en analyseren van de huidige en gewenste situatie. Daarbij kijken we naar wat u wilt en hoe dat praktisch georganiseerd moet worden. We voeren een site survey uit, waarbij uw gebouw(en) en locaties exact in kaart worden gebracht. Zo weten we precies hoe we in uw bedrijfspand een optimale WiFi-dekking moeten realiseren. Want dat is altijd maatwerk!
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw medewerkers op externe plekken veilig en geautoriseerd toegang krijgen tot uw draadloze netwerk. A² Networks is al vanaf de introductie van draadloze netwerken actief in de markt. We hebben veel ervaring en kennis in ontwerp, installatie en configuratie van draadloze netwerken. Deze geïntegreerde aanpak combineteren met de toepassing en installatie van gerenommeerde merken. Dat geeft u de garantie dat u kunt bouwen op een stabiel, veilig en goed functionerend draadloos netwerk.

926075601_769

Altijd bereikbaar en betaalbaar

Een goed draadloos netwerk zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent of dat weet waar uw medewerkers of apparatuur zich bevinden. Nieuwe wireless standaarden zorgen ervoor dat uw data steeds sneller en veiliger uitgewisseld kunnen worden. Ook de positiebepaling van mensen en materiaal wordt steeds beter, sneller en nauwkeuriger. Tegelijkertijd zullen wegens de beschikbare bandbreedte steeds hogere eisen gesteld worden aan de capaciteit van uw LAN-architectuur. Wilt u dat uw data altijd bereikbaar zijn voor uw medewerkers zonder dat uw gegevens op straat kunnen komen te liggen? Dan kiest u voor een stabiel en goed beveiligd draadloos netwerk. En ook belangrijk: in financieel opzicht is zo’n draadloos netwerk ook bereikbaar. Door te investeren in een stabiel netwerk dat mee kan groeien of krimpen naar uw wensen bespaart u flink op beheers- en energiekosten!

Naadloos naar draadloos

De integrale aanpak van A² Networks garandeert dat u naadloos overstapt naar draadloos. We ontzorgen u tijdens het hele ontwerp- en implementatietraject. De eerste stap is daarbij erg belangrijk: wat zijn uw wensen en budget? Uw antwoord geeft duidelijke richting aan onze oplossing. Minstens zo belangrijk is onze site survey, waarmee we vooraf in kaart brengen hoe we een draadloos netwerk op elke plek in uw gebouw goed kunnen laten functioneren. Zo’n ‘plattegrond’ geeft u straks alle vrijheid in werken. Want een uitstekende WiFi-dekking in uw gebouw is essentieel bij het gebruik van flexibele werkplekken en het toepassen van unified communications.

Data doet het overal

Draadloze netwerken zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Medewerkers versturen steeds vaker en steeds grotere hoeveelheden data wireless. Een goed aangelegd en ingericht draadloos netwerk maakt ‘zelf’ de juiste keuzes in de prioriteiten van de te versturen data. En nóg belangrijker: een professioneel draadloos netwerk zorgt er voor dat de data het overal doet …. behalve op de plekken waar het niet mag. De professionals van A² Networks weten precies waar uw balans tussen veiligheid en toegankelijkheid gelegd moet worden. Zo weet u zeker dat alleen geautoriseerde medewerkers op alle devices veilig data kunnen ontvangen, bewerken en uitwisselen. Oók als ze binnen uw organisatie ‘bring your own device’ of positiebepaling met behulp van ict van toepassing is.

Klaar voor de toekomst

Draadloze netwerken zullen een steeds grotere rol in ict-systemen gaan spelen. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer en steeds sneller data wirelesse uitgewisseld kunnen worden. De komst van allerlei (mobiele) devices dragen bij aan de wens om altijd en overal over data te kunnen beschikken. Met een draadloos netwerk van wireless A² Networks bent u nu al klaar voor de toekomst. En ook een groot voordeel: u kunt in de toekomst altijd uw draadloos netwerk veilig op- of afschalen. Want wat er ook verandert: A² Networks blijft uw kennispartner in ict!

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in complete netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z.

Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar net zo belangrijk is dat we alleen gerenommeerde merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot onze core business.