Bekabeling

Eén kabel voor uw complete communicatie

Communicatie vormt de ruggengraat van elke organisatie. Maar hoe kunt u alle communicatie en data veilig, snel, betrouwbaar én beheersbaar laten verlopen? Door uw complete communicatie in één kabel te verenigen. Dat opent voor u een wereld aan mogelijkheden! Kies daarom voor de gecertificeerde bekabelingsinfrastructuur van A² Networks!

Levensader

Ict is bij elke organisatie een belangrijke ‘levensader’. Steeds meer organisatieprocessen worden geautomatiseerd. Ook uw organisatie communiceert en archiveert steeds vaker en intensiever via ict. Daarom stelt u steeds hogere eisen aan uw bandbreedte en communicatiesnelheden. Draadloos werken en communiceren geeft een extra impuls aan deze groei. Veel organisaties vragen zich of hoe ze deze groei goed en betrouwbaar kunnen faciliteren. A² Networks geeft u antwoorden. Met onze gecertificeerde IP bekabelingsinfrastructuur kiest u voor een:

  • all in one oplossing waarbij één kabel uw complete communicatie aanstuurt
  • kwalitatief hoogstaand systeem op basis van maatwerk
  • uitermate flexibel systeem dat het draadloos en het flexibel of Nieuwe Werken optimaal ondersteunt
  • kostenbesparende bekabelingsinfrastructuur
  • garantie van 20 jaar op uw bekabelingsinfrastructuur

Knooppunt

U kunt via één kabel al uw communicatie- en informatiesystemen aansturen. Daarmee maakt u een einde aan allerlei ‘losse draadjes’ voor uw stroomvoorziening, gebouwbeheersysteem, datacommunicatie, videosystemen en netwerkapplicaties. Het grote voordeel? Eén overzichtelijke en betaalbaar systeem dat fungeert als ‘knooppunt’ van al uw ict-systemen. Daardoor verloopt de communicatie tussen uw verschillende communicatie- en ict-systemen beter, sneller en betrouwbaarder.
kabelpaars-siemon-cat6

Fundering

Een goed bekabelingsinfrastructuur vormt de fundering van een betrouwbaar ict-systeem. Wat goed is, hangt van uw specifieke situatie af. Daarom gaat A² Networks altijd uit van uw wensen en budget. Bijzonder is dat we uitgaan van een totaalvisie. We kijken naar wat u nu nodig heeft, maar óók naar wat u toekomstige behoefte is. We zorgen dat u beschikt over een bekabelingsinfrastructuur die met uw organisatie mee kan groeien. Met onze innovatie kennis en ruime ervaring maken zorgen we voor een doordacht ontwerp, gedegen engineering en deskundige installatie en oplevering. Daarmee ontzorgen wij u van A tot Z.

Alle vrijheid

Met één kabel krijg u alle vrijheid om te werken waar en hoe u maar wilt. A² Networks legt een uniek honingraatsysteem in uw plafond of vloer. Daardoor krijgt u een uitstekende dekking en optimale flexibiliteit in uw gebouw. Simpelweg omdat er op elke plek een ict-aansluitpunt in de buurt zit. U geeft daarmee het draadloos en Nieuwe Werken een belangrijke impuls. Dat verhoogt weer de kwaliteit van uw organisatieproces én de waarde van uw vastgoed. Ook bij veranderingen in uw vastgoed behoudt u optimale vrijheid. Het honingraatsysteem is flexibel en kan aangebracht of aangepast worden bij renovaties, verbouwingen en revitalisaties. Hoe dat precies werkt? Dat laten we u graag zien in onze speciale demoruimte!

honingraad

Best of both worlds

Minder kabels betekent ook minder werk: in aanleg én onderhoud. Met gecertificeerde bekabelingsinfrastructuur van A² Networks kunt u een flinke kosten- en energiebesparing realiseren én uw ict-infrastructuur verbeteren. Hoe en hoeveel? Dat leggen we u graag in een persoonlijk gesprek uit!

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in complete netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z.

Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar net zo belangrijk is dat we alleen gerenommeerde merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot onze core business.

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!