EnergyWise

Elke organisatie wil besparen op de operationele kosten, de bedrijfsefficiëntie verhogen én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met Cisco Energywise kan dat! Als u de Energywise technologie binnen uw organisatie implementeert kunt u tussen de 30% en 60% besparen op uw stroomverbruik en de daarbij behorende kosten!

Meten is weten

Cisco Energywise is een technologie waarmee u uw stroomverbruik meet, rapporteert en stuurt. U bespaart zo energie en kosten op het gebruik van netwerk- en aanverwante apparatuur. Alle recente Cisco-apparatuur is standaard voorzien van deze Cisco Energywise technologie.

In één oogopslag overzicht

Sinds de overname van Joulex kunt u Cisco Energywise in één management platform gebruiken: Energywise Suite. Daarin ziet u onder andere een grafische weergave van het actuele stroomverbruik op basis van real time monitoring. Ook is het mogelijk weer te geven wat het stroomverbruik per locatie, apparaat of apparatengroep is.
Daarnaast kunt u met Energywise Suite eenvoudig rapporten met de huidige verbruikskosten genereren. In één oogopslag zie u dus hoeveel stroom verbruikt is en wat u bespaard heeft op stroomverbruik en energiekosten.

Cisco EnergyWise Cloud

Alles tot in detail geregeld
Met Energywise Suite kunt u ook het stroomverbruik van apparaten reguleren met policies. Deze policies bestaan uit een verzameling acties die u kunt laten uitvoeren op individuele apparaten én op door u samengestelde groepen. Een policy kunt u handmatig of volgens een tijdschema via de eenvoudige webinterface activeren. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat Energywise alleen toepasbaar is bij apparaten die door PoE gevoed worden, zoals access points , IP camera’s en IP Phones. Maar Energywise kan ook andere apparatuur reguleren, zoals pc’s, lampen, switches en routers.

Volledige automatisering

Cisco Energywise werkt naadloos samen met andere Cisco-toepassingen. Daardoor kun u uw complete energiemanagement automatiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is de oplossing voor toegangscontrole van Cisco (CPAM). Door deze controle automatisch te koppelen aan de verlichting, kunt u de verlichting in een ruimte/pand automatisch bij binnenkomst inschakelen en bij het verlaten van een ruimte/pand uitschakelen.

Door het implementeren van de Energywise technologie binnen uw organisatie is het mogelijk om tussen de 30% en 60% te besparen op het stroomverbruik en de daarbij behorende kosten.

Als Advanced Technology Partner van Cisco is A² Networks een gerenommeerde partij op het gebied van Cisco All over IP implementaties. Onze unieke geïntegreerde aanpak garandeert een optimale begeleiding tijdens het implementatietraject en de oplevering van een optimaal werkend IP systeem.