Collaboration en Unified Communications

Kies voor complete communicatie

Communicatie is voor elke organisatie de levensader van het organisatieproces. We zijn gewend dat we altijd en overal met elkaar in verbinding kunnen staan. En we vinden het heel normaal dat communicatie op allerlei manieren tot stand kan komen. Vaste en mobiele telefonie, tablets en laptops, pc’s en beamers: ze horen allemaal tot het standaard pakket om te kunnen communiceren. Dat maakt ons werk en leven gemakkelijker en veelzijdiger. Even een offerte doorspreken tijdens een videoconference? Snel een instructiefilmpje downloaden op uw smartphone? Een gesprek automatisch door laten schakelen? Of de allerlaatste update over een klant ter plekke raadplegen? Met Collaboration en Unified Communications kan het allemaal! Dat geeft u de mogelijkheid compleet en accuraat te communiceren: altijd, overal en op de manier die bij u past.

Kijken, lezen, luisteren…

Communiceren op de manier die bij u en uw boodschap past. Dát is de kracht van Collaboration en Unified Communications. U combineert verschillende media om uw boodschap helder en levendig over te brengen. Via spraak, foto’s, videofilmpjes, presentaties en tekstberichten kunt u heel eenvoudig communiceren. Dat werkt een stuk sneller en efficiënter. En uw organisatie is dankzij Collaboration en Unified Communications altijd goed bereikbaar. Juist dat is een belangrijke factor in het kwaliteitsniveau van uw organisatie.

phone

Altijd bereikbaar

Momentje, alstublieft … Ik verbind u door … Onze medewerker is helaas niet bereikbaar … Sorry, mijn collega is even met pauze … We bellen u morgen terug …
Zulke uitspraken wilt u natuurlijk vermijden. Met de presence-functie van Collaboration en Unified Communications weet u precies waar welke medewerker zich bevindt. Meteen is duidelijk of een medewerker op dat moment in staat is om een telefoongesprek aan te nemen. Doorverbinden en onvindbare medewerkers zijn daarmee verleden tijd. En als uw medewerker niet in staat is de telefoon te beantwoorden, zorgt Collaboration en Unified Communications voor goede alternatieven, zoals doorschakeling naar collega’s of voicemail. Daarmee blijft u organisatie altijd eenvoudig en goed bereikbaar.

mx cisco

Altijd dichtbij

Ook als u wereldwijd contacten onderhoudt, is uw organisatie altijd dichtbij. Met een directe videoverbinding via uw beveiligd netwerk kunt u optimaal gebruikmaken van video conferencing. Dat scheelt veel reistijd en -kosten in binnen- en buitenland! Dankzij deze vorm van Collaboration en Unified Communications kunt u sneller, beter en efficiënter communiceren. En dankzij de geavanceerde compressiemethoden kunt u zelfs al via een beperkte bandbreedte – zoals met een mobiel 3G netwerk – een goede videoverbinding leggen. Het grote voordeel? Doordat u de ander kunt horen én zien, kunt u veel beter inspelen op wat er besproken wordt. U combineert de voordelen van face to face communicatie met het gemak van werken vanaf uw eigen plek.

Klantenservice naar hoger niveau

Customer service afdelingen willen optimale service aan klanten bieden. Collaboration en Unified Communications is daarin een belangrijke schakel. Dankzij diverse koppelingen wordt belangrijke informatie van klanten direct bij het eerste telefonische contact inzichtelijk gemaakt. Daardoor komen klanten snel bij de juiste persoon terecht. Daarnaast wordt de routing van het telefoonverkeer op basis van dynamische condities bepaald. Concreet betekent dit dat u klanten sneller en beter kunt helpen. Collaboration en Unified Communications tilt uw klantenservice dus naar een hoger niveau.

Altijd de juiste media

De juiste media inzetten is cruciaal om goed te communiceren. Met Collaboration en Unified Communications heeft u de keuze uit allerlei media, zoals video, telefonie en digitale documenten en presentaties. Dat geeft u alle speelruimte om te werken met het medium dat op dat moment het beste uw boodschap bij uw doelgroep brengt. Sterker nog: het is dé manier om toekomstbestendig te communiceren. Deze geïntegreerde oplossing verbindt mensen wereldwijd met elkaar: nu en in de toekomst!

Kwaliteit in het kwadraat…

Dat is het motto van A² Networks. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in complete netwerkoplossingen. Met onze specialistische, hoogwaardige kennis bouwen we een veilige, gebruiksvriendelijke ict-oplossing. Niet uw ict-toepassingen maar uw organisatie staat daarbij centraal! Daarom analyseert A² Networks altijd de vraag achter uw vraag om zo maatwerk te kunnen leveren. Daarbij ontzorgen we u van A tot Z.

Onze integrale aanpak begint bij een onafhankelijke, objectieve analyse en eindigt bij de implementatie en oplevering van een compleet, feilloos werkend ict-netwerk. Onze vakkennis en flexibiliteit vormen het geheim van ons succes. Maar minstens zo belangrijk is dat we alleen gerenommeerde merken leveren en nadrukkelijk investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Daarom behoren ook onderhoud en (storings)service tot onze core business.

Wilt u weten welk maatwerk we voor u kunnen leveren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek of een bezoek aan onze demoruimte. Wij adviseren u graag!