Colloboration

Kies voor complete communicatie

Communicatie is voor elke organisatie de levensader van het organisatieproces. We raken gewend aan het feit dat we altijd en overal met elkaar in verbinding kunnen staan. En dat communicatie op allerlei manieren tot stand kan komen. Vaste en mobiele telefonie, tablets en laptops, pc’s en beamers: ze horen allemaal tot het standaard pakket om te kunnen communiceren. En dat maakt ons werk en leven gemakkelijker en veelzijdiger. Even een offerte doorspreken tijdens een videoconference? Een instructiefilmpje downloaden op uw mobieltje? Een gesprek automatisch door laten schakelen? Of de allerlaatste update over een klant ter plekke raadplegen? Met unified collaboration kan het allemaal! Dat geeft u de mogelijkheid compleet en accuraat te communiceren: altijd, overal en op de manier die bij u past.

Kijken, lezen, luisteren …

Communiceren op de manier die bij u en uw boodschap past. Dát is de kracht van Unified Collaboration . U combineert verschillende media om uw boodschap helder en levendig over te brengen. Via spraak, foto’s, videofilmpjes, presentaties en tekstberichten kunt u heel eenvoudig communiceren. Dat werkt een stuk beter en prettiger. Net als het feit dat uw organisatie dankzij unified collaboration altijd goed bereikbaar is. Juist dat is een belangrijke factor in het kwaliteitsniveau van uw organisatie.

Altijd bereikbaar

Momentje, alstublieft … Ik verbind u door … Onze medewerker is helaas niet bereikbaar … Sorry, mijn collega is even met pauze … We bellen u morgen terug …

Zulke uitspraken doet elke organisatie. Maar hoe klantvriendelijk vindt u dat eigenlijk? Met de presence functie van unified collaboration weet u precies waar welke medewerker zich bevindt. En ook of een medewerker op dat moment in staat is om een telefoongesprek aan te nemen. Doorverbinden en onvindbare medewerkers zijn daarmee verleden tijd. En als uw medewerker niet in staat is de telefoon te beantwoorden, zorgt unified collaboration voor goede alternatieven, zoals voicemail of doorschakeling naar collega’s. Daarmee blijft u organisatie altijd eenvoudig en goed bereikbaar.

Altijd dichtbij

Ook als u wereldwijde contacten onderhoudt, is uw organisatie altijd dichtbij. Met video conferencing kunt u een directe videoverbinding via LAN of WAN laten lopen. Dat scheelt veel reistijd en reiskosten in binnen- en buitenland! Dankzij deze vorm van unified collaboration kunt u sneller, beter en efficiënter communiceren. En door de geavanceerde compressiemethoden kunt u zelfs al via een beperkte bandbreedte – zoals een 3G netwerk – een goede videoverbinding leggen. Het grote voordeel? Doordat u de ander kunt horen én zien, kunt u veel beter inspelen op wat er besproken wordt. U combineert de voordelen van face to face communicatie met het gemak van werken vanaf uw eigen plek.

Altijd optimale klantenservice

Customer service afdelingen willen optimale service aan klanten bieden. Unified collaboration is daarin een belangrijke schakel. Dankzij diverse databasekoppelingen is belangrijke informatie van klanten direct bij het eerste telefonische contact inzichtelijk. Daardoor komen klanten snel bij de juiste persoon terecht. Daarnaast wordt de routing van het telefoonverkeer op basis van vooraf vastgestelde condities bepaald. Concreet betekent dit dat u klanten sneller en beter kunt helpen. En dat is uiteraard weer belangrijk om de klanttevredenheid te optimaliseren.

Altijd de juiste media

De juiste media inzetten is cruciaal om goed te communiceren. Met unified collaboration heeft u de keuze uit allerlei media, zoals video, telefonie, filmpjes en digitale documenten en presentaties. Dat geeft u alle speelruimte om te werken met het medium dat op dat moment het beste uw boodschap bij uw doelgroep brengt. Sterker nog: hetdé manier om toekomstbestendig te communiceren. Dit geïntegreerde systeem verbindt mensen wereldwijd met elkaar: nu en in de toekomst!