Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020

A² Networks op de Facilitair & Gebouwbeheer beurs!

Begin 2020 is A² Networks te vinden op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2020. Deze vakbeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2020 in de jaarbeurs te Utrecht.

Vakbeurs Facilitair is dé vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Men kan een breed scala van producten en diensten bij de ongeveer 300 verschillende standhouders bezoeken.

In de 22ste editie van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer zal de nodige plaats ingeruimd worden voor kennisoverdracht op het gebied van facilitair management, werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. De vakbeurs richt zich specifiek op bedrijven die zich bezighouden met het gebouw gebonden deel van het facilitair management. Denk hierbij onder andere aan onderhoud, techniek, gevels, binnenklimaat, energie, installaties, buitenterrein, parkeerbeheer en gebouwautomatisering.

A² Networks heeft sinds 1992 de All-over-IP filosofie ingezet. Toen al heeft A² Networks voorspeld dat men op enig moment gebruik zou gaan maken van de IP Netwerk infrastructuur. Alle traditionele elektrotechnische infrastructuren zullen overbodig worden, was toen de gedachte.

Vandaag de dag is dit grotendeels waarheid geworden. Eind jaren 90 kwam Voice over IP opzetten. De traditionele telefonie verdween als sneeuw voor de zon. Even later verdwenen de traditionele Camera toezicht systemen en werden vervangen door IP gebaseerde systemen. Hier houdt het echter niet op. Omroep installaties, positionering systemen, IoT, Internet of Everything, klimaat (HVAC), verlichting en nog veel meer, maken tegenwoordig gebruik van het IP Netwerk.

Hierdoor wordt de IP Netwerk Infrastructuur steeds belangrijker en dient steeds zorgvuldiger te worden samengesteld. A² Networks richt zich specifiek op deze IP Netwerk Infrastructuur en faciliteert hiermee de noodzakelijke basis voor alle toepassingen en diensten die hier gebruik van maken en dient hierdoor als onmisbare basis voor veel verschillende disciplines welke op deze vakbeurs worden gepresenteerd. A² Networks richt zich tevens op een aantal van die toepassingen en diensten, maar de IP Netwerk Structuur ligt hieraan altijd ten grondslag.   

Aangezien Lease en As A Service financieringsmodel steeds meer gewenst zijn, bieden wij ons gehele concept As A Service aan. Dit noemen wij Network Infrastructure As A Service (NIAAS).

Wilt U meer informatie over deze beurs, bezoek dan de webpagina www.vakbeursfacilitair.nl of wilt u uzelf direct registreren, dan kan dat door middel van onderstaande link

Wij komen graag met u in contact op de beurs, om u de mogelijkheden, kansen en voordelen dat wij hiervoor kunnen bieden. Wij kijken uit naar uw komst bij standnummer I8. De toegang is Gratis!

Mocht u jammer genoeg niet in de gelegenheid zijn ons op de beurs te bezoeken, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen zodat we persoonlijk een afspraak, gecombineerd met een demonstratie in onze hightech demonstratieruimte, voor u kunnen inplannen.