Soldaat van Oranje de Musical

Alle facilitaire diensten over IP

De vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden is volledig omgebouwd tot een theaterhangaar voor de theater productie “Soldaat van Oranje de Musical”. De theater productie zal op deze unieke locatie naar verwachting langere tijd te bewonderen zijn.

In opdracht van ‘Frans Hin projects’ heeft A² Networks een compleet All over IP netwerkinfrastructuur gerealiseerd dat bestaat uit:

• UTP Categorie 6a en Fiber Optics bekabeling.
• Routing en switching.
• Voice over IP inclusief IP-DECT.
• Draadloos Wi-Fi netwerk.
• Integrated building management.

Op basis van het ‘All over IP’ concept beschikt de theaterhangaar over een modulair en uiterst flexibel datanetwerk waarvan gebruik kan worden gemaakt door alle facilitaire diensten van de theaterproductie.

svohangaar

Door toepassing van virtuele netwerksegmenten kunnen de kassa systemen, vaste en draadloze IP telefonie, back office automatisering, monitoring- en brandmeldsysteem gebruik maken van één gedeelde IP infrastructuur.

Met 1100 bezoekers per voorstelling dient de theaterhangaar te voldoen aan de strenge veiligheids-eisen welke zijn opgesteld door overheidsinstanties en toezichthouders.

Het geïmplementeerde Integrated Building managementsysteem functioneert als zenuwcentrum binnen het communicatienetwerk. De medewerkers worden door middel van IP DECT op draadloze handsets geïnformeerd bij calamiteiten. Door de koppeling tussen de brandmeldcentrale en het Integrated Building managementsysteem kunnen brandmeldingen binnen een bepaalde periode worden overruled of direct door worden gemeld naar de betreffende hulpinstantie.

De theaterhangaar is het voorbeeld van hoe alle verschillende facilitaire diensten op basis van IP kunnen samenwerken. Van laptop gebruik tot realtime krachtstroom monitoring alles over één en het zelfde IP netwerk.

SVO2

De A² Networks aanpak staat voor onafhankelijkheid, degelijkheid en maatwerk. Alle activiteiten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dat geldt voor zaken als ontwerp, installatie en configuratie tot en met service en beheer. Deze geïntegreerde aanpak garandeert een soepele implementatie en een duurzaam eindresultaat.

Als “Gold Business Partner” van Avaya is A² Networks een gerenommeerde partij op het gebied van Avaya Voice over IP implementaties. De unieke geïntegreerde aanpak van A² Networks verzekert onze klanten van optimale begeleiding tijdens het implementatie traject en resulteert in een optimaal werkend Voice over IP systeem.