Call Center T-Systems

Cisco 
Unified Contact Center Express

logo-imT-Systems is het merk voor de zakelijke klanten van Deutsche Telekom. Als vooraanstaand dienstverlener met 56.000 werknemers biedt T-Systems ‘one-stop’ ICT-oplossingen. Gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld Philips, Canon, TomTom, Wolters Kluwer, Fokker, Koninklijke Shell, Intergamma en Pontmeyer vertrouwen op de ICT dienstverlening van T-Systems. Het Nederlands hoofdkantoor is gevestigd in Vianen en heeft tevens kantoren in Den Haag, Heerlen en Lelystad.

In opdracht van T-Systems heeft A² Networks succesvol een VoIP netwerk geïmplementeerd op basis van het Cisco Unified Communications Manager platform met koppelingen naar een traditionele telefooncentrale.

Door de succesvolle implementatie en klant tevredenheid over de geleverde prestaties door A² Networks is in 2010 besloten het T-Systems en T-Mobile Call Center te integreren binnen het Cisco Unified Communications VoIP platform.

Door het Call Center te koppelen op de reeds bestaande VoIP infrastructuur, wordt optimaal gebruik gemaakt van de betrouwbaarheid en flexibiliteit die de VoIP technologie biedt. T-Systems kan hierdoor klantgericht tegemoet komen aan de specifieke wensen van zijn klanten,
als onderdeel van een langdurige samenwerking.

Het door A² Networks geïnstalleerde Cisco Unified Contact Center stelt T-Systems in staat te focussen op hun kerntaken, kostenreductie en de optimalisatie van processen.

Cisco Unified Contact Center voorziet in het efficiënt afhandelen van grote hoeveelheden call flows op basis van skill- en timebased routing waarbij de integratie met de customer database essentieel is. Door middel van XML en open database standaarden geeft het systeem bij het beantwoorden van een gesprek, direct inzicht in de meest actuele klanteninformatie. Deze informatie wordt aangevuld met een historisch overzicht van support tickets. Dit geeft de call center agent direct bruikbare informatie om de klant gericht te woord te staan.
De combinatie Cisco VoIP en het Cisco Unified Contact Center garanderen een klantvriendelijke en efficiënte afhandeling van call flows voor zowel T-Systems als haar klanten.

Net als T-Systems laat ook A² networks Building ICT zich leiden door drie belangrijke kernwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.